Uit welk jaar komt mijn Rolex?

Een veelgestelde vraag bij Tempus is hoe oud een bepaalde Rolex is. Om het antwoord op deze vraag eenvoudiger te maken, hebben wij een calculator* gebouwd.

Vul hier het serienummer in en klik op het veld hieronder.*
Jouw Rolex komt uit:

Veelgestelde vragen

In die 15 jaar dat wij dit werk doen, hebben wij al vele vragen gekregen. Wij hebben de veelgestelde hier voor jou verzameld.

Wij raden aan om jouw horloge tenminste elke 5 jaar te laten servicen. Je kunt wel tussendoor jouw horloge  laten controleren als je denkt dat er schade is. Dit zorgt ervoor dat jij langer kunt genieten van jouw pols sieraad. 

Naast ondernemers, zijn wij horlogeliefhebbers – wij willen net als jij dat jij zo lang als mogelijk van jouw pols sieraad kunt genieten en zullen er alles aan doen om dat voor elkaar te krijgen. Dat betekent eerlijk advies, geen vervangingen als het niet nodig is en twee jaar garantie.

Om te zorgen dat jouw horloge zo lang mogelijk netjes blijft, kun je het horloge zelf onderhouden. Zorg ervoor dat je dit enkel doet met een schoonmaaksetje dat hiervoor bedoeld is. 

Met de meeste horloges kan dat, zo worden Rolex horloges bijvoorbeeld getest tot een diepte die jij zonder duikuitrusting niet gaat halen. Mocht je niet zeker weten of het kan, dan raden wij aan om hem af te doen. 

Services

Volledig onderhoud

Denk bij volledig onderhoud aan een revisie of het polijsten van jouw pols sieraad

Polijsten

Verwijder de meest zichtbare krassen en beschadigingen, met behoud van de juiste vorm en facetten.

Deel reparaties

Wij doen niet enkel volledig onderhoud, maar helpen jou ook bij o.a. waterdichtheid controle en het vervangen van glas of wijzerplaat

Twee jaar garantie op
full service

Gecertificeerde horlogemakers

Beveiligd transport

Twee jaar garantie op full service

Enkel op afspraak

Contact

Korteling 8,
1679VH Midwoud,
The Netherlands

Open in Google Maps

+31 6 42 96 02 91

Reviews

Tempus Uurwerktechniek
Tempus Uurwerktechniek
6 Google recensies
NLWatch Luxury watches
NLWatch Luxury watches
14/04/2021
Prima service en goede kwaliteit. En een goede kop koffie. Een aanrader!
Lees verder
Denise S
Denise S
10/04/2021
Mijn horloge voor revisie bij Jasper en Mark gebracht. Naast een goede prijs zijn ze heel erg snel (horloge na 2 weken terug) en service gericht. Waar je bij bent openen ze je horloge en krijg je uitleg. Gedurende de revisie werd ik middels foto’s en filmpjes op de hoogte gehouden van de voortgang. Horloge kwam als nieuw terug! Echt een aanrader!
Lees verder
Jelmer Zuidema
Jelmer Zuidema
12/03/2021
Meekijken terwijl die gasten je horloge openmaken - dat is goud. Professioneel, behulpzaam en enorm snel. Aanrader!
Lees verder
M. Volker
M. Volker
09/02/2021
Mark en Jasper zijn gewoon eerlijke vakmensen. Ik heb verschillende goede ervaringen met Tempus. Hun prijsopgaven zijn vooraf duidelijk en als de werkelijke kosten meevallen, dan vertellen ze dat gewoon eerlijk.
Lees verder
harry harig
harry harig
02/02/2021
Ik ken Mark en Jasper al vier jaar en heb alleen zeer goede ervaringen met hen. Ze hebben mijn Datejust en GMT perfect geserviced. Ik zou geen andere horlogemakers willen.
Lees verder
karin dijksman
karin dijksman
02/02/2021
Goede service.
Lees verder

Contact

Korteling 8,
1679VH Midwoud,
The Netherlands

Open in Google Maps

+31 6 42 96 02 91

nl_NL